Barion Pixel

Támogasd aláírásoddal a BKK-rendészet létrehozását!

Aki használja a tömegközlekedést, annak van olyan emléke, hogy részeg bandák zaklatják az utasokat, kiürül a fél villamos, mert annyira elviselhetetlen a bűz, vagy éppen oda nem illő testnedvek elől kell menekülni, ha fékez a busz. És mind tudjuk, hogy milyen tehetetlennek érezzük magunkat ebben a helyzetben, mert egyszerűen nincs hova fordulni. Pedig a helyzet egyszerű: ezek az esetek abból erednek, hogy ma semmilyen következménye nincs annak, ha az utasok nem tartják be a BKK saját honlapján elérhető, elvileg mindenkire vonatkozó utazási feltételeit. És a jelenlegi városvezetésben az igény sincs meg, hogy ez a helyzet megváltozzon, tervük sincs arra, hogy legalább a saját maguk által hozott szabályokat betartassák, és végre biztonságban használhassuk a közösségi közlekedést.

Vitézy Dávidnak van megoldása a helyzetre: létrehozná a BKK-rendészetet, és garantálná, hogy akár telefonon, akár az applikációban leadott vészjelzéssel értesítik a rendészeket, azok a negyed órán belül a helyszínre érnek, és intézkednek. Így elérhető, hogy a Fővárosi Önkormányzat végre ne csak közzétegye, hanem be is tartassa az utazási feltételeket, és a közösségi közlekedés újra biztonságos és komfortos legyen.

Ha támogatod a BKK-rendészet létrehozását, akkor írd alá a petíciót!

oszd meg velünk történeted!

Ha van saját történeted a közösségi közlekedésen uralkodó állapotokról, a mindennapok valóságáról, akkor azt oszd meg velünk akár névtelenül.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
=

Írd alá te is!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük négyjegyű számot adj meg!
Kérjük négyjegyű számot adj meg!
Adatkezelés
Marketing
=

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás