Barion Pixel

Így szavazzon kétszer Vitézy Dávidra

Főpolgármesterként és listavezetőként is szavazzon Vitézy Dávidra a fővárosi önkormányzati választáson! Vitézy nem ugródeszkának tekinti a főváros vezetését, ezért mindenképp tagja lesz az új közgyűlésnek, ha bizalmat kap a budapestiektől. Főpolgármesterként különösen fontos, hogy megfelelő többség álljon mögötte, mert  így valósíthatja meg 101 pontból álló főpolgármesteri programját. Ezért szavazzon kétszer Vitézy Dávidra: mint főpolgármesterre, illetve a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület és az LMP közös listáját támogatva!

Idén az európai parlamenti választásokkal egy időben lesz az önkormányzati választás. Egy budapesti szavazó – az EP-lista mellett – tehát választhat főpolgármestert, kerületi polgármestert és egyéni kerületi képviselőjelöltet, illetve voksolhat a fővárosi listára, ami a közgyűlés összetételét határozza meg.

Tehát az összesen öt szavazólapból négy az önkormányzati választásról szól, ebből kettőn lehet Vitézy Dávidra szavazni: egyszer mint főpolgármesterre, és egyszer mint a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület és az LMP közös listájára, amelyet Vitézy vezet.

 

Vitézy Dávid a főpolgármesteri szavazólapon a 2. helyen szerepel, a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület és az LMP közös listája pedig a 7. helyre került.

 

 

Vitézy Dávid nem szimbolikus listavezető, mint ahogyan az más pártoknál előfordul, ő mindenképp beül a Fővárosi Közgyűlésbe. Főpolgármesteri és közgyűlési munkája során számít a szakemberekből, a bizonyított önkormányzati képviselőkből álló csapatára. Fontos, hogy minél többen kerüljenek be az általa vezetett listáról a közgyűlésbe, hogy minél könnyebben szerezzen többséget a programja megvalósításához. Ezért szavazzon kétszer Vitézy Dávidra: egyszer mint főpolgármesterre, egyszer pedig listán!

 

 

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás