Barion Pixel

Ön szerint miért Vitézy Dávid legyen Budapest következő főpolgármestere?

Vitézy Dávid honlapján 1046 oldalnyi javaslat érkezett a főpolgármester-jelölti programjához: a “Mit vársz a következő főpolgármestertől?” kérdőívet 5673-an töltötték ki. A főpolgármester-jelölt rendszeresen találkozik a budapestiekkel városszerte és személyesen beszélget a fővárosiakkal Budapest jelenéről és jövőjéről.

Gergely (18) – Számomra azért meggyőző Vitézy Dávid, mert egyenes válaszokat ad, és minden kérdésre válaszol. A politikusoktól erre általában nem számíthatok. A BKK-rendészettel értek egyet a leginkább a programpontjai közül; személyes tapasztalataim szerint sem biztonságos a tömegközlekedés Budapesten.

 

 

 

 

Elizabet & Orsolya (29, 39) – Nap mint nap használjuk a tömegközlekedést. Babakocsival, kisgyerekkel az akadálymentesített buszokon, villamosokon tudunk csak biztonságosan közlekedni, ezekből viszont nincs elég. Ez olyan probléma, amivel foglalkoznia kellene a városvezetésnek, de jelenleg még napirenden sincs a kérdés. Úgy látjuk, Vitézy Dávid érdemben foglalkozik az akadálymentesítéssel, és szerintünk a BKK-rendészetre is nagy szükség van, ezért őt támogatjuk.

 

 

 

Mihály (25) – Rendkívül inspiráló, hogy egy főpolgármester-jelölt ennyire a jövőbe mutatóan beszél Budapestről, és hogy a politikai játszmák, a lejáratás helyett a főváros problémáival foglalkozik. Nekem fontos az élhető város és a környezetvédelem, ezekért pedig Vitézy Dávid tud a legtöbbet tenni. Ezért fogok rá szavazni.

 

 

 

 

Melinda (44) – Vitézy Dávidnak minden kérdésre őszintén, átgondoltan, szakmai érvekre alapozottan válaszol. Budapest vezetésében is erre a haladó szellemiségre lenne szükség. Több parkot, több zöldterületet szeretnék a városban, mert még a külső kerületekben sincs olyan hely, ahová el tudnék menni sétálni, kikapcsolódni. Vitézy Dávid ezt ígéri, és szerintem meg is fogja csinálni.

 

 

 

Miklós (58) – A főpolgármester-jelöltek közül egyedül Vitézy Dávid nyilatkozatai mögött látok valódi gondolatot. Szerintem egy város vezetése szerteágazó tudást igényel, ezzel pedig a jelöltek közül kizárólag ő rendelkezik: nemzetközi tapasztalattal bír, több nyelven beszél. Úgy gondolom, hogy egy városvezetőnek ilyen kiállással és komoly szakmai háttérrel kell rendelkeznie.

 

 

 

Laura (22) – Büszke macskatulajdonos vagyok. Egyedül Vitézy Dávid programjában látom, hogy az emberek problémái mellett az állatokéival, az állatvédelemmel is foglalkozik. Nemcsak a gazdákra és kis (vagy nagy) kedvencükre gondol, hanem a menhelyek állapotára és az odakerülő állatokra is. Ezért is szeretném, hogy ő legyen Budapest következő főpolgármestere!

 

 

 

Tibor (30) – Elegem van abból, hogy a főváros ügyeit a lájkbajnokság és a pártpolitikai iszapbirkózás határozza meg. Nyomást szerintem úgy is lehet gyakorolni a kormányra, hogy közben az országos politika helyett a város ügyeit helyezzük előtérbe. Arra számítok, hogy Vitézy Dávid főpolgármesterként is ezt fogja képviselni. Ezért szavazok rá.

 

 

 

 

Réka (21) – Az agglomerációban lakom – nagy szerencse, hogy a HÉV közelében. Sokkal nehezebb lenne bejutnom az az egyetemre, ha csak a vasút állna rendelkezésemre. Szeretném, ha a főpolgármester végre szívügyének tekintené az agglomerációs közlekedés és a HÉV fejlesztését. Ha Budapesten laknék, pártpolitikus helyett szakpolitikusra szavaznék. A budapestiek helyében ezért én Vitézy Dávidot választanám!

 

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás