Barion Pixel

Centrumkórházak

A budapesti centrumkórházak teljes körű felújítása és bővítése nem várhat tovább! Emberi körülmények között akarunk gyógyulni.

A budapesti kórházak állapota siralmas, a korábban beharangozott és elkezdett centrumkórházi fejlesztések leálltak. Ma belépve egy fővárosi kórházba nem az a sóhaj szakad ki belőlünk, hogy mielőbb érjük utol Stockholmot vagy Bécset, hanem hogy legalább olyan körülmények között gyógyulhassunk, mint a debreceniek vagy győriek.

Hivatalba lépésünket követően azonnal tárgyalásokat kezdeményezünk az egészségügyi kormányzattal, és a lehető leghatározottabban követeljük, hogy 

  • haladéktalanul folytassák a centrumkórházak fejlesztését Észak- és Dél-Pesten, valamint Észak-Budán;
  • a főváros vezetésével együttműködésben gondolják újra a hiányzó dél-budai centrumkórház elhelyezését, és a megfelelő helyszín megtalálását követően lássanak neki a tervezésének;
  • biztosítsanak a budapesti kórházakban is legalább olyan körülményeket, mint amilyenek a nagyobb vidéki városok kórházaiban vannak.

Mindemellett átfogó programot indítunk a kórházak előtti közterületek akadálymentesítésére és közterületi tájékoztató rendszerük kidolgozására.

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás