Barion Pixel

Kultúrkupont minden budapestinek!

Váljon a kultúra elérhetővé minden budapesti lakos számára, adjunk lehetőséget a főváros lakóinak, hogy minél jobban megismerjék Budapest kulturális intézményeinek kínálatát!

A főváros kultúrájának elérhetővé, hozzáférhetővé tétele érdekében vállaljuk, hogy bevezetjük a Kultúrkupont: 2025-től évente minden bejelentett budapesti lakcímmel rendelkező lakos számára 10 000 forint értékű éves utalványt biztosítunk (a Budapest klubkártyára feltöltve). Ezt az összeget az év során felhasználhatja a fővárosi fenntartású intézmények kulturális és szabadidős programjainak igénybevételére.

Kiterjesztjük a budapesti lakosok számára elérhető kedvezmények körét is, és kölcsönös érdekeltségen alapuló megállapodásokat kötünk az itt működő állami vagy magánfenntartású kulturális intézményekkel, hogy a budapestiek minél kedvezőbb áron látogathassák ezeket. Legyen olcsóbb a budapesti fiataloknak a Sziget Fesztivál, jussanak el többször a fővárosiak is az Operába, látogassák gyakrabban múzeumokat!

A kulturális programkínálat átláthatósága érdekében 2025-től minden, Budapesten megrendezendő kulturális, gasztronómiai és sportrendezvényt egy közös, összbudapesti programnaptárban teszünk könnyen kereshetővé és megismerhetővé. Érjen véget a hosszas keresgélés, szűnjön meg a bosszankodás az elszalasztott lehetőségek miatt! Minden programról tájékoztatást adunk, ahogyan az is tudható lesz, melyik programhoz nem szükséges nyelvismeret, vagy melyiket lehet akadálymentesen igénybe venni.

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás