Barion Pixel

Nagyvásárcsarnok: a magyar gasztronómia fellegvára

Tegyük a Nagyvásárcsarnokot olyan hellyé, amelyet valóban minden magyarnak és külföldinek fel kell keresnie, ha a magyar konyha vagy termelői élelmiszereink legjavát akarja megkóstolni és hazavinni.

A Budapestről szóló útikönyvek kötelezően felkeresendő látnivalóként tüntetik fel a Nagyvásárcsarnokot, mint a magyar gasztrokultúra emblematikus helyszínét. De tényleg a gyrosos lángos, a túlárazott gagyi szuvenírek tömkelege vagy a leárazott csirkefarhát lenne a magyar gasztrokultúra csúcsa? A magyar konyhához és Budapesthez ez méltatlan.

Ezért megújítjuk a Nagyvásárcsarnokot.

  • Új, korszerű arculatot vezetünk be, és kialakítjuk az üzletek egységes, magas színvonalú megjelenését.
  • Fejlesztjük a piac kínálatát: a magyar termelői élelmiszerek legjavát kínáljuk itt.
  • A felső szintet elfoglaló bóvli-szuvenír kavalkádot felszámoljuk, helyette hazai kézműveseknek, dizájnereknek adunk teret.
  • Számos nyugati példához hasonlóan olyan minőségi bisztrókínálatot alakítunk ki, amelynek révén valóban a magyar ízvilággal ismerkedhetnek meg az idelátogató turisták, és ami megfizethető a budapestiek számára is.

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás