Barion Pixel

Vidámparkot Budapestnek!

A magas színvonalú kulturális életnek része a megfizethető, magas színvonalú családi szórakozás is, ezért megteremtjük annak a lehetőségét, hogy a ciklus végére Budapest új vidámparkkal gazdagodjon.

Budapest kulturális életéhez tartozik a minőségi családi szórakozás, kikapcsolódás lehetősége.

A Vidámpark bezárásával megszűnt az egyik legnépszerűbb családi attrakció a fővárosban, amit ma elsősorban a kisgyermekes szülők hiányolnak.

Teremtsük meg a feltételeit, hogy Budapesten ismét lehetőség legyen körhintára ülni, dodzsemezni vagy hullámvasutazni!

Egy vidámpark kialakítása, üzemeltetése nem a Fővárosi Önkormányzat feladata, nem közfeladat. A városvezetésnek az viszont feladata, hogy aktív kezdeményezőként lépjen fel annak érdekében, hogy egy ilyen létesítmény megfelelő feltételekkel tudjon működni Budapesten, és kezdeményezze a vidámpark létrehozását olyan nemzetközi üzemeltetőknél, akik világszerte hasonló élményparkokat működtetnek.

Ezért érdemi tárgyalásokat indítunk potenciális nemzetközi üzemeltetőkkel, számukra jó adottságokkal rendelkező, megfelelő nagyságú, hasznosításra alkalmas területet (például Észak-Csepel környékén) és piacra lépési lehetőséget biztosítunk, hogy Budapest új vidámparkkal gazdagodjon a ciklus végére.

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás