Barion Pixel

Vitézy Dávid: Köszönöm!

Vitézy Dávid összegyűjtötte a főpolgármesteri induláshoz szükséges ajánlásokat.  A szükséges mennyiség csaknem kétszeresét adta le az Nemzeti Választási Irodának.

Vitézy Dávid összegyűjtötte a főpolgármesteri induláshoz szükséges ajánlásokat.  A szükséges mennyiség csaknem kétszeresét adta le az Nemzeti Választási Irodának. A támogatást megköszönő üzenetében arra kérte a választókat, hogy ne csak főpolgármester-jelöltként szavazzanak rá, hanem az általa vezetett fővárosi listát is támogassák június 9-én, hogy kellő felhatalmazással képviselhesse 101 pontból álló programját a következő Fővárosi Közgyűlésben.

Vitézy Dávid a közösségi oldalán köszönte meg a választók támogatását. A szükséges ajánlások csaknem kétszeresét sikerült összegyűjtenie az önkéntes aktivisták segítségével, akiknek külön is megköszönte a munkáját.

„Rengetegen jöttetek a pultokhoz, a szükséges mennyiség közel kétszerese is meglett, köszönöm mindenkinek a támogatást és külön az önkéntesek a kitartó munkáját az elmúlt két hétben. Sok száz lelkes önkéntes támogatóm munkája nélkül nem sikerült volna, hisz minket nem az országos pártok hálózata támogatott, ahogy a többi jelöltet” – fogalmazott a főpolgármester-jelölt.

Emlékeztetett arra is, hogy 38 nap múlva lesz az önkormányzati választás. Azt írta: az ajánlásgyűjtés lezárulta után is városszerte találkozik a budapestiekkel, a főváros minden szegletébe ellátogat a következő hetekben, Sashalomtól Csepelig, Békásmegyertől Budafokig.

“Június 9-én arról döntünk, hogy továbbra is a Fidesz és a DK által életben tartott, országos pártpolitikai csatatérként működjön a főváros, vagy végre Budapest valódi fejlesztésén dolgozó vezetése legyen a városunknak. A szavazás tétje az, hogy létrejöjjön-e a BKK-rendészet, megújuljon-e a Rákóczi út, épüljenek-e megfizethető bérlakások a rozsdaövezetekben, végre jusson-e figyelem a külső kerületek kiemelt közlekedési csomópontjainak rendbe tételére és a közösségi közlekedés fejlesztésére” – írta Vitézy Dávid, aki arra kérte a választókat, hogy ne csak főpolgármester-jelöltként szavazzanak rá, hanem az általa vezetett fővárosi listára is adják le voksukat, hogy minél nagyobb felhatalmazással valósíthassa meg a 101 pontból álló programját.

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás