Barion Pixel

Vitézy: Pánikgomb lesz a BudapestGO alkalmazásban, ha főpolgármester leszek

“A másokat zaklató, nőket fogdosó, gyermekeket megfélemlítő, hangoskodó vagy éppen messziről bűzlő utasokkal szemben érvényesíteni kell az együttélés és az utazás alapvető szabályait. Ezt segíti majd az, hogy létrehozzuk a BKK-rendészetet, növeljük a fővárosi rendészek számát, ami az elmúlt öt évben csaknem harmadával csökkent és pánikgombbal fejlesztjük a BudapestGO alkalmazást”

Vitézy Dávid azt ígéri, ha főpolgármesterré választják, még idén ősszel létrehozza a BKK-rendészetet, növeli a fővárosi rendészek számát és pánikgombbal bővíti a BudapestGo alkalmazást. A tervezett intézkedésektől azt várja, hogy helyreáll a rend és növekszik a biztonság a közösségi közlekedés járatain.

A BKK-rendészek a cég ma is meglévő, kék lámpás autóival 15 percen belül a főváros bármelyik pontját elérik majd, ahol szükség van rájuk. Feladatuk az lesz, hogy fenntartsák, illetve helyreállítsák a rendet és a biztonságot a közösségi közlekedésben.

[Rendet és tisztaságot a közösségi közlekedésben!]

A főpolgármester-jelölt azt is bejelentette, hogy megválasztása esetén pánikgombbal bővítik a Budapest GO alkalmazást. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy ne csak a járművezetők, hanem az utasok is segítséget kérhessenek, ha nem érzik magukat biztonságban, illetve közvetlenül is jelezhessék, ha valami nincs rendben a villamoson vagy más közösségi közlekedési járművön.

 

 

 

“A másokat zaklató, nőket fogdosó, gyermekeket megfélemlítő, hangoskodó vagy éppen messziről bűzlő utasokkal szemben érvényesíteni kell az együttélés és az utazás alapvető szabályait. Ezt segíti majd az, hogy létrehozzuk a BKK-rendészetet, növeljük a fővárosi rendészek számát, ami az elmúlt öt évben csaknem harmadával csökkent és pánikgombbal fejlesztjük a BudapestGO alkalmazást” – foglalta össze álláspontját Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt.

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás