Barion Pixel

Program

Böngéssz vagy töltsd le a teljes programot!

Ezen az oldalon a teljes programomat megismerheted, a programpontok közül pedig témakörök és kerületek szerint is szűrhetsz, így biztosan megtalálod a számodra releváns terveket és újításokat. Ha szeretnéd elolvasni a teljes kiadványt, az alábbi gombra kattintva töltheted le.

Felszámoljuk a céges kifizetőhelyeket

Pártpolitikusok helyett szakértelmet a cégek vezetésébe! Felszámoljuk végre a céges kifizetőhelyeket.

Energetikai önellátás

A fővárosi intézmények és cégek épületeinek kihasználatlan tetőfelületére napelemeket telepítünk, ami jó a város kasszájának és jó a Földnek is.

Budapest 0-24

Véget vetünk az ügyek bosszantó ide-oda tologatásának: létrehozzuk a Budapest 0–24-et, a főváros éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatát!

Átláthatóság

A minimálisan elvárható átláthatóságon túl is mindent megteszünk azért, hogy a budapestiek könnyen megtalálják az életüket alapjában érintő döntéseket, szabályokat, információkat.

Részvételiség

Részvételiség másképp: itt az ideje, hogy végre tényleg felhasználóbarát felület várja a közérdekű adatok, fővárosi döntések iránt érdeklődőket, a közösségi költségvetésből pedig valóban innovatív projektek valósuljanak meg!

Csaták helyett együttműködés

Számunkra Budapest az első és egyetlen! Itt az ideje, hogy a pártpolitikai csatározások helyét az érdemi ügyekben való együttműködés vegye át.

Budapest Fejlesztési Központ

Valódi városfejlesztést Budapesten!

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás