Barion Pixel

Program

Böngéssz vagy töltsd le a teljes programot!

Ezen az oldalon a teljes programomat megismerheted, a programpontok közül pedig témakörök és kerületek szerint is szűrhetsz, így biztosan megtalálod a számodra releváns terveket és újításokat. Ha szeretnéd elolvasni a teljes kiadványt, az alábbi gombra kattintva töltheted le.

Centrumkórházak

A budapesti centrumkórházak teljes körű felújítása és bővítése nem várhat tovább! Emberi körülmények között akarunk gyógyulni.

A sürgősségi betegellátás és az ügyeleti rendszer újragondolása

Elég volt a hosszas várakozásból, a betegek ide-oda küldözgetéséből! Elérjük a sürgősségi betegellátás és az ügyeleti rendszer újjászervezését.

A Méltó Időskor Házai és családok átmeneti otthona

Létrehozzuk a Méltó Időskor Házait, ahol a magukról gondoskodni képes idős emberek azt érezhetik, hogy mekkora szükségünk van rájuk!

Mozgás!

Az életmódváltás többnyire „holnap” kezdődik. Hozzájárulunk, hogy ne legyen több kifogás: legyen ma a sokat emlegetett holnap!

Korai diagnózist!

A korai diagnózis életet menthet. Több szűrővizsgálatot Budapesten!

Budapesti Egészségügyi Tanács

A budapesti emberek megfelelő egészségügyi ellátása olyan kiemelt ügy, amelyben a kerületek és a főváros vezetésének hallatnia kell a hangját!

Idősek házi gondozása és demenciastratégia

Akik egész életükben rólunk gondoskodtak, megérdemlik, hogy végre mi gondoskodjunk róluk.

Senki ne kerüljön az utcára!

Legfontosabb feladatunknak a hajléktalanná válás megelőzését tekintjük.

Odafigyelünk a speciális igényekre is

Nem maradhat az utcán vagy a városszéli erdőkben valaki csak amiatt, mert a párjával vagy éppen a kutyájával nem engedik be a hajléktalanszállóba!

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás