Barion Pixel

Program

Böngéssz vagy töltsd le a teljes programot!

Ezen az oldalon a teljes programomat megismerheted, a programpontok közül pedig témakörök és kerületek szerint is szűrhetsz, így biztosan megtalálod a számodra releváns terveket és újításokat. Ha szeretnéd elolvasni a teljes kiadványt, az alábbi gombra kattintva töltheted le.

Női szobrokat Budapestre

Ma Budapesten még állatszoborból is több van, mint nőket ábrázoló köztéri emlékből, de ezen változtatni fogunk: legalább tíz nőnek állítunk köztéri emléket.

Fejezzük be a Biodómot!

Nem hagyhatjuk, hogy a Biodóm továbbra is a pártpolitikai csaták mementójaként magasodjon a Városligetben. Fejezzük be, és végre biztosítsunk méltó életfeltételeket az Állatkert lakói számára!

Adjátok vissza a múzeumainkat!

Álljunk ki azért, hogy a múzeumaink Budapesten maradjanak, a bezárt múzeumok újra kinyissanak, a hiányzó múzeumok megépüljenek!

Mozgás!

Az életmódváltás többnyire „holnap” kezdődik. Hozzájárulunk, hogy ne legyen több kifogás: legyen ma a sokat emlegetett holnap!

Korai diagnózist!

A korai diagnózis életet menthet. Több szűrővizsgálatot Budapesten!

Budapesti Egészségügyi Tanács

A budapesti emberek megfelelő egészségügyi ellátása olyan kiemelt ügy, amelyben a kerületek és a főváros vezetésének hallatnia kell a hangját!

Idősek házi gondozása és demenciastratégia

Akik egész életükben rólunk gondoskodtak, megérdemlik, hogy végre mi gondoskodjunk róluk.

Senki ne kerüljön az utcára!

Legfontosabb feladatunknak a hajléktalanná válás megelőzését tekintjük.

Odafigyelünk a speciális igényekre is

Nem maradhat az utcán vagy a városszéli erdőkben valaki csak amiatt, mert a párjával vagy éppen a kutyájával nem engedik be a hajléktalanszállóba!

Tanuljunk meg együtt élni az állatokkal!

Vadon élő vagy társállatként otthon tartott állat mindenképpen része a városi életünknek, tisztelettel, szeretettel kell bánni vele!

Budapest 0-24

Véget vetünk az ügyek bosszantó ide-oda tologatásának: létrehozzuk a Budapest 0–24-et, a főváros éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatát!

Átláthatóság

A minimálisan elvárható átláthatóságon túl is mindent megteszünk azért, hogy a budapestiek könnyen megtalálják az életüket alapjában érintő döntéseket, szabályokat, információkat.

Részvételiség

Részvételiség másképp: itt az ideje, hogy végre tényleg felhasználóbarát felület várja a közérdekű adatok, fővárosi döntések iránt érdeklődőket, a közösségi költségvetésből pedig valóban innovatív projektek valósuljanak meg!

Budapest Klubkártya a budapestieknek

Jutalmazzuk lakóinkat: jelentős kedvezményeket biztosító Budapest Klubkártyát igényelhet minden lakcímkártyával rendelkező budapesti.

Csaták helyett együttműködés

Számunkra Budapest az első és egyetlen! Itt az ideje, hogy a pártpolitikai csatározások helyét az érdemi ügyekben való együttműködés vegye át.

Budapest Fejlesztési Központ

Valódi városfejlesztést Budapesten!

A te helyed, a te ötleted!

Kit ne keserítenének el a Budapest forgalmas helyein üresen tátongó üzlethelyiségek? Ötlettel, élettel töltjük meg ezeket.

hírlevél

arrow_an_b
Megszakítás